Begynderhold / Basishold

Jiu jitsu (BJJ) / Selvforsvar

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende prøvetime.
Intet indmeldelsesgebyr.

Dette er klubbens begynderhold i jiu jitsu / selvforsvar. Vi optager nye medlemmer på disse hold hele året, så du kan starte når det passer dig bedst.

Træningen består af teknikker og øvelser som alle trænes på en sikker og forsvarlig måde, og træningen er opbygget, så alle kan være med uanset forkundskaber og køn.
På klubbens begynderhold (som vi også kalder Basis-hold) består træningen af 40 forskellige lektioner. Disse lektioner indeholder al den basis teknik, som er nødvendig for at kunne forsvare sig effektivt og er samtidig også den teknik man skal kunne, før man er klar til det øvede hold.

Træningen er samtidig både sjov og spændende og giver udøveren masser af motion, kammeratskab, disciplin og ikke mindst færdigheder, som er brugbare hvis det bliver nødvendigt.

Holdet henvender sig til begge køn (min. 14 år), og vi tilbyder altid en uges gratis og uforpligtende træning.

Klubben tilbyder to former for begynderhold. Det ene er et hold hvor der trænes med gi (dragt), og det andet hold er det vi kalder nogi, hvor man træner uden gi (dragt). Det er ikke nødvendigt at have en gi på gi holdet i begyndelsen, men det forventes at man anskaffer sig en i løbet af en måneds tid. Medlemmer kan købe gi i klubben til fordelagtig pris.

Klubben tilbyder basistræning mandag, tirsdag, onsdag og torsdag

Der er træning med gi (dragt) hver mandag og onsdag kl. 18.30 til 20.00.

Der er træningen uden gi (nogi) hver tirsdag og torsdag kl. 17.00 - 18.00.

begynderhold