Begynderhold / Basishold

Jiu jitsu / Selvforsvar & Basis teknik

Dette er klubbens begynderhold i jiu jitsu. Vi optager nye medlemmer på dette hold hele året, så du kan starte, når det passer dig bedst.

Træningen består af teknikker og øvelser, som alle trænes på en sikker og forsvarlig måde, og træningen er opbygget, så alle kan være med uanset forkundskaber og køn.
På klubbens begynderhold (som vi også kalder Basis-hold) er træningen struktureret efter 8 forskellige emner, som trænes flere gange. Teknikkerne der bliver gennemgået i disse emner indeholder al den basis teknik, som er nødvendig for at kunne forsvare sig effektivt og er samtidig også den teknik man skal kunne, før man er klar til det let øvede/øvede hold.

Træningen er samtidig både sjov og spændende, og giver udøveren masser af motion, kammeratskab, disciplin og ikke mindst færdigheder, som er brugbare hvis det bliver nødvendigt.
Teknikkerne i Brasiliansk jiu jitsu er baseret på logiske bevægelser. De skal kunne bruges og udføres af alle, uanset køn og er ikke baseret på styrke. Netop derfor er jiu jitsu fremragende både som selvforsvar og sport uanset alder og køn.

Holdet henvender sig til begge køn (min. 14 år), og vi tilbyder altid en uges gratis og uforpligtende træning. Det er ikke nødvendigt med en gi (dragt) i begyndelsen.

Der er begyndertræning hver mandag og onsdag kl. 18.30 til 19.30, samt tirsdag og torsdag kl. 17.00 til 18.00.
Har du lyst til at prøve vores træning, kan du blot møde op i klubben en af de dage, hvor der er begyndertræning.