Om Odense Bushido Klub

Odense Bushido Klub blev grundlagt i sommeren 1999. Klubben blev grundlagt på nogle værdisæt der blandt andet inkluderer, at det skal være en klub, hvor alle føler sig velkommen fra første dag. Det skal være en klub, hvor medlemmer altid får en positiv oplevelse, og samtidig skal det være en klub for alle slags mennesker, uanset om man træner som motionist, for at lære selvforsvar eller gerne vil konkurrere. Og selvfølgelig skal klubben være et sted, hvor man kan træne uanset alder og køn (min. 14 år). Vi har flere medlemmer som er 50+ og det er vi stolte af.
Hos Odense Bushido Klub kan du både træne med gi (dragt) og nogi (uden dragt). Vi har også træningstider, uden undervisning, hvor man kan træne teknik sammen med en partner eller blot møde op for at “rulle” (sparring). Alt er inkluderet i dit kontingent. Samtidig har klubben et vægttræningslokale, som frit kan benyttes af medlemmer. Derudover arrangere klubben løbende seminarer med gæste-instruktører samt træningsweekender. Klubben ligger meget centralt (nabo til Odense Banegård), og der er let adgang til offentlig transport.

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende prøvetime, så du kan prøve træningen, inden du beslutter dig for, om du vil meldes ind.

– Kom i form på en sjov måde
– Få nye venner og godt kammeratskab
– Få mere selvtillid og selvdisciplin
– Struktureret og pensums-baseret undervisning
– Fantastisk træningsmiljø
– Effektiv selvforsvar