OM KLUBBEN

Odense Bushido Klub blev grundlagt i sommeren 1999. Klubben blev grundlagt på nogle værdisæt som blandt andet indkluderer, at det skal være en klub, hvor alle føler sig velkommen fra første dag. Det skal være en klub, hvor medlemmer altid får en positiv oplevelse. Samtidig skal det være en klub for alle slags mennesker, uanset om man træner som motionist, træner for at lære selvforsvar eller gerne vil konkurrere. Og selvfølgelig skal klubben være et sted, hvor man kan træne uanset alder og køn. Vi har flere medlemmer som er 50+ og det er vi stolte af.

Hos Odense Bushido Klub er alle hold inkluderet i din kontingent, så du kan træne alle former for Brasiliansk jiu jitsu. Samtidig har klubben et vægttræningslokale som frit kan benyttes af medlemmer. Derudover arrangere klubben løbende seminarer med gæste-instruktører samt træningsweekender. Klubben ligger meget centralt (nabo til Odense Banegård), og der er let adgang til offentlig transport.

Vi tilbyder altid en uges gratis og uforpligtende træning, så du kan prøve træningen inden du beslutter dig for, om du vil meldes ind.

– Kom i form på en sjov måde
– Få nye venner og godt kammeratskab
– Få mere selvtillid og selvdisciplin
– Struktureret og pensums-baseret undervisning
– Fantastisk træningsmiljø
– Effektiv selvforsvar